پایگاه بسیج دانشجویی شهید حبیبی‌پور

پایگاه بسیج دانشجوبی شهید حبیبی‌پور (دانشکده‌های انسانی و کشاورزی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

پایگاه بسیج دانشجویی شهید حبیبی‌پور

پایگاه بسیج دانشجوبی شهید حبیبی‌پور (دانشکده‌های انسانی و کشاورزی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

این سایت وابسته به پایگاه بسیج دانشجوبی شهید حبیبی‌پور (دانشکده‌های انسانی و کشاورزی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است.
آخرین نظرات

«پایگاه بسیج دانشجویی شهید حبیبی‌پور دانشگاه آزاد اسلامی رشت»، 13 آبان همواره نماد پیروزی انسان‌های آزاده بر شیطان بزرگی است که به دنبال گرفتن استقلال و آزادگی آنها است. ۱۳ آبان سنبل عزت‌طلبی، آزادگی ملت ایران در برابر فشارها، تحریم‌ها و زنجیرهای فولادی شیطان بزرگ زمان است. این روز نماد توکل و ایمان به خدا و شک نکردن در تحقق وعده‌های راستین الهی است.

۱۳ آبان، این روز بزرگ، امسال با عاشورای امام حسین (ع) همزمان شده است. عزت‌طلبی از مهمترین ویژگی‌های قیام امام حسین (ع) بود. امام حسین (ع) ذلت بیعت با یزید را نپذیرفت و پا به صحرای کربلا گذاشت و همه چیز خود را در راه زنده‌نگه‌داشتن حقیقت به میدان آورد و با گفتار و عمل خود، حقیقت را در گوش تمام عالمیان فریاد زد.

حضرت اباعبدالله (ع) مرگ با عزت را به زندگی خفت‌بار و با ذلت ترجیح داد تا الگویی برای تمام آزادگان تاریخ باشد. حضرت در برابر انحراف در جامعه اسلامی ایستاد، انحرافی که خلافت و جانشینی پیامبر اکرم (ص) را با پادشاهی تبدیل کرده و عرصه حکومت و از دین جدا نموده و تنها ظاهری سطحی از اسلام برجای گذاشته بود.

انقلاب اسلامی ملت ایران به رهبری خمینی کبیر تداوم راه عاشورا و امام حسین (ع) است. از دیدگاه امام خمینی (ره) یکی از اهداف حکومت اسلامی تامین استقلال کشور و ایجاد شرایطی است که در آن اسلامی حقیقی در حوزه‌های مختلف محقق شود. در دیدگاه امام خمینی (ع) تامین عزت ملی از اهداف استقلال است و سرچشمه عزت نیز خداوند است. در این دیدگاه تسلیم در برابر خدا، عزت آفرین و گرایش به غیرخدا ذلت‌بار و نکبت‌آفرین است.

انسان هر روز بر سر دو راهی عزت و ذلت قرار دارد. او باید همواره بین عزت همراه با مصیبت‌ها و ذلتِ بدون سختی یکی را انتخاب کند.
امام خمینی (ره) معتقد بود که با پیروی از اسلام راستین به طور همزمان می‌توان عزت دنیا را در کنار رفاه مادی، قدرت سیاسی، آسایش و امنیت عمومی برای مردم محقق کرد. تاکید و توجه به اسلام ناب رمز پایداری و استقامت ایشان بود. امام خمینی (ره)، بدون توجه به روشنفکران شرق و غرب‌زده، اسلام ناب را به صراحت و افتخار بیان و به آن اعتقاد حقیقی داشت.

توکل به خداوند و ایستادگی همراه با بصیرت در راه مبارزه و عزت‌خواهی ملت ایران از ویژگی‌های یوم‌الله ۱۳ آبان است. حضرت روح‌الله در ۱۳ آبان سال ۱۳۴۳، به سبب اعتراض به قانون ضداسلامی و ضدانسانی کاپیتالاسیون در ایران و ایستادگی در مقابل آن، به وسیله مزدوران آمریکا غریبانه به ترکیه تبعید شدند. فرزندان انقلابی امام (ره) که روزی در گهواره‌ها بودند، پانزده سال بعد با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران، انقلاب دومی را رقم زدند که به گفته ایشان بزرگتراز انقلاب نخست بود.

وقوع این رویداد بزرگ به طور قطع، نتیجه توکل امام (ره) به خداوند و استقامت ایشان در راه رسیدن به اهداف والا بود. حضرت روح‌الله، با اتکا به خداوند، هیچگاه در برابر مشکلات و سختی‌ها ناامید و خسته نشدند، بلکه همواره با بیدار کردن مردم به دنبال ایجاد احساس استقلال، آرمانخواهی و مجاهدت در آنها بودند.

روز ۱۳ آبان امسال با روز عاشورا عجین شده است تا صدای ذلت ناپذیری ملت ایران در برابر یزید زمان را با حماسه عاشورا پیوند بزند و به دنیا نشان دهد که ایران و ایرانی در برابر فشارهای سیاسی، نظامی و اقتصادی حاضر نیست عزت، سربلندی و اعتقادات خود را زیر پا گذاشته و تن به ذلت بدهد…

«مرگ بر آمریکا» همان «اعوذ بالله من الشیطان الرجیم» است، پناه بردن به خدا و تبری از شیطان زمان، «مرگ بر آمریکا» امروز تداوم همان «هیهات من الذله» امام حسین (ع) در دشت کربلاست. هنوز هم «کل یوم عاشورا»، پس یزید زمانه‌ات را بشناس. امروز «مرگ بر آمریکا» سنگ محک شناخت یاران حسین زمان است و با آن می‌توان دلباختگان شیطان زمان را یافت.

تجربه بیش از نیم قرن خصومت آمریکایی‌ها با ملت مسلمان ایران نشان داده است که تنها راه غلبه بر مشکلات و سختی‌ها عزت‌طلبی و سر فرو نیاوردن در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن است.

مشکل شیطان بزرگ امروز با ملت مسلمان ایران، تنها برنامه هسته‌ای و اینگونه مسائل جزئی نیست، مسئله آن است که ایران اسلامی نشان داده نه تنها بدون رابطه با این شیطان بزرگ، بلکه حتی در حال مقابله و درگیری با او می‌تواند در عرصه‌های مختلف قدرتمند باشد.

حمید رازی‌زاده – دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه آزاد رشت

انتهای پیام/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی